Kastellet Vaxholm

08-1200 4870
info@kastellet.com

Större event på Kastellet

Vaxholms Kastell är den perfekta platsen för stora event. På Borggården ryms 2.000 sittande middagsgäster eller 4000 vid konsert. Här hittar du också en lång rad konferenslokaler och så givetvis våra kulinariska stoltheter Restaurang Pansarbatteriet och Bistro Kastellet! Under sommarhalvåret finns vår eventhall Exercishuset tillgänglig för grupper på upp till 500 personer.

Borggården

Event på Borggården Kastellet

I hjärtat av Vaxholms Kastell ligger Borggården, en stor yta som ramas in av kastellets byggnad. Här kan upp till 2.000 sittande gäster njuta av dukade bord för lunch eller middag och så många som 4.000 personer vid exempelvis en konsert – en perfekt arena för firmafester, produktlanseringar, mässor, konserter och mycket mer. Borggården kan dessutom lätt få tak genom dekorativa tält som skyddar mot väder och vind.
Se bildexempel på arrangemang på Borggården!

Exercishuset

Exercishuset på Kastellet, Vaxholm

Exercishuset på Kastellet är den perfekta eventhallen för företag och grupper som vill sticka ut och skapa ett minnesvärt event för sina deltagare. Med sina 480 kvadratmeter, närheten till vattnet och känslan av  Stockholms skärgård utanför fönstret finns goda förutsättningar att tillsammans med våra projektledare skapa precis den känsla och stil som just ni söker för ert event. Exercishuset lämpar sig för exempelvis konferenser med 180-500 personer, luncher och middagar för upp till 450 personer, produktlanseringar och mässor. För din planering, se bilder från Exercishuset!