Kastellet Vaxholm

Vi kan bröllop

Vi kan bröllop!

Litet och intimt eller storslaget med många gäster – hur du än vill att ditt drömbröllop ska vara ser vi till att det blir allt du önskat. Och lite till. På Vaxholms Kastell och på Badholmen har vi sett så många lyckliga par starta sina liv som gifta att vi vid det här laget nog har planerat de flesta slags bröllop man kan tänka sig. Vi vet vad som krävs för att göra ett bröllop oförglömligt.

Bröllop A-Ö

Stort eller litet, enkelt eller bombastiskt, vinter eller sommar – inga utmaningar är för stora för oss! Inför ett bröllop är det mycket som ska planeras och kännas rätt. För att göra det enklare har vi sammanställt viktig information från A till Ö!

Bröllopstillval

Ingen fest är den andra lik, men det viktigaste för oss är att festen blir så fantastisk som ni önskar! DJ? Band? Vickning? Champagne?
Vi har sammanställt en lista över diverse tillägg som kan ge er fest det där lilla extra.

Bröllopsmeny

Förutom en oslagbar miljö är förstås middagen en viktig del för att göra bröllopet lite extra minnesvärt! Våra bröllopsmenyer är lagade på förstklassiga råvaror och kommer ge er och era gäster en härlig smakupplevelse.

För att ni ska känna er trygga med era val, ordnar vi en visningsresa med smakprovning av alla rätter inklusive rekommenderade drycker. Därefter komponerar ni er middag med era favoriträtter.

Bröllopslokaler

En av de viktigaste delarna är förstås att välja rätt plats för er bröllopsfest! När ni gifter er hos oss får ni inte bara en unik miljö med en omgivning som sätter stämningen på er dag, ni får också en plats där allting är möjligt