Kastellet Vaxholm

Bröllop

Bröllopsmiddag

Litet och intimt eller storslaget med många gäster – hur du än vill att ditt drömbröllop och bröllopsmiddag ska vara ser vi till att det blir allt du önskat. På Vaxholms Kastell och på Badholmen har vi sett så många lyckliga par starta sina liv som gifta . Vi vet vad som krävs för att göra en oförglömlig bröllopmiddag!

Bröllopsmeny

Förutom en oslagbar miljö så är naturligtvis middagen en viktig del för att göra bröllopet lite extra minnesvärt! Våra bröllopsmenyer är lagade på förstklassiga råvaror och kommer ge er och era gäster en härlig smakupplevelse. När Ni bestämt er för att ha er middag hos oss så ordnar vi en visningsresa under våren med tillfälle att träffa oss på plats, se lokalerna och provsmaka alla rätter inklusive rekommenderade drycker. Därefter komponerar ni er middag med era favoriträtter. Allt för att ni ska känna er trygga med ert val.

FÖRRÄTTER
• Västerbottentoast med löjrom från Kalix, picklad rödlök och syrad grädde
• Najadrökt röding med vaktelägg, forellrom och krispigt rågbröd
• Gulbetscarpaccio med färsk sparris, shisukrasse och örtmajonnäs

VARMRÄTTER
• Hälleflundra med mandelpotatispuré toppad med confiterad fläsksida och tryffelsås
• Kalv med ramslökssås, färsk sparris, rökta tomater och potatisterrine
• Portabellosvamp fylld med gremolata, rostad paprika, svartrissallad

DESSERTER
• Havtornskaka med rostad mandel serveras med jordgubbsglass, björnbär och tagetesört
• Varm chokladfondant med hallonsorbet och färska bär
• Crème brûlée med smak av apelsin serveras med saltlakritsglass och mandelflarn

Pris/pers. 1995:- inklusive moms *
Med reservation för eventuella ändringar
Bröllopsmenyn gäller på Badholmen och Kastellet. I menyn ingår trerätters bröllopsmeny med tillhörande brudskål, dryckespaket och kaffe. Kombinera er egen trerättersmeny, vid beställning gäller samma menyval för hela sällskapet. Eventuella kostavvikelser meddelas senast 14 dagar innan arrangemangsdagen.

Bröllop A-Ö

Stort eller litet, enkelt eller bombastiskt, vinter eller sommar – inga utmaningar är för stora för oss! Inför ett bröllop är det mycket som ska planeras och kännas rätt. För att göra det enklare har vi sammanställt viktig information från A till Ö!

Bröllopstillval

Ingen fest är den andra lik, men det viktigaste för oss är att festen blir så fantastisk som ni önskar! DJ? Band? Vickning? Champagne? 
Vi har sammanställt en lista över diverse tillägg som kan ge er fest det där lilla extra.

Bröllopslokaler

En av de viktigaste delarna är förstås att välja rätt plats för er bröllopsfest! När ni gifter er hos oss får ni inte bara en unik miljö med en omgivning som sätter stämningen på er dag, ni får också en plats där allting är möjligt!