Kastellet Vaxholm

Erbjudanden och evenemang på Kastellet & Badholmen 2019

Den 12 maj har du möjlighet att komma ut till oss på Kastellet och lära dig om överlevnad och beredskap tillsammans med Vaxholms fästnings museum. Det blir en spännande dag där du kan lyssna på föredrag och ta del av uppvisningar som ger praktiska råd om hur man klarar olika typer av krissituationer.

Den 9 juni är det åter dags igen för sommarens roligaste dag på Kastellet. Dagen kommer vara full av roligheter precis som vanligt och ni kommer lämna vår lilla ö med ett leende på läpparna och vi lovar att barnen kommer somna ovaggade och glada på kvällen.

Tidigare evenemang på Kastellet & Badholmen

Vi kickar igång säsongen med en fest för alla som gillar fest! För dig som längtar efter sommar, gillar att dansa, älskar barhäng och gemenskap kring tända ljus och eldkorgar. Kom och hjälp oss öppna Badholmen! 
Vi lovar er en riktigt rolig kväll med livebandet Out of Order.

Den 3 juni har du möjlighet att komma ut till oss på Kastellet och lära dig om överlevnad och beredskap tillsammans med Vaxholms fästnings museum. Det blir en spännande dag där du kan lyssna på föredrag och ta del av uppvisningar som ger praktiska råd om hur man klarar olika typer av krissituationer.

Den 10 juni är det dags igen för sommarens roligaste dag på Kastellet. Dagen kommer vara full av roligheter precis som vanligt och ni kommer lämna vår lilla ö med ett leende på läpparna och vi lovar att barnen kommer somna ovaggade och glada på kvällen.

Ta del av föredrag och uppvisningar om till exempel hälsa i fält och prova på olika hälsofrämjande aktiviteter som våra gästande företag erbjuder under dagen. Du kommer bland annat kunna prova på Getyoga, Thai Chi, Qigong, Mindfulness och att dansa Salsa.