Kastellet Vaxholm

Konferenslokaler för alla storlekar

Grönskär, <180 personer

Grönskär är vår största konferenslokal och det perfekta valet när man är många som söker en unik miljö. Lokalen är ljus och luftig med trägolv, bjälkar, snedtak och stenvägg – ett rum där kreativiteten lätt inte bara kan flöda fritt – det kan till och med vara svårt att stoppa!

Utrustning

Whiteboard, Blädderblock, Projektor, Högtalare, Trådlös mikrofon och WIFI.

Söderarm, <36 personer

Ett halvstort sällskap som inte kan bestämma om de vill ha utsikt mot vattnet eller borggården kan med fördel välja Söderarm – en trivsam lokal med utsikt åt två håll.

Utrustning

Whiteboard, Blädderblock, Projektor, Högtalare och WIFI.

Huvudskar konferenslokal på Kastellet

Huvudskär/Landsort,
<11 personer

Ett av våra mindre konferensrum med vacker sjöutsikt som skapar trivsel och ro. I direkt anslutning till lokalen finns också en loungeyta.

Utrustning

Whiteboard, Blädderblock, TV-skärm, Högtalare och WIFI.

Djursten konferenslokal på Kastellet

Djursten, <45 personer

En trivsam lokal för mellanstora sällskap och med utsikt mot vår vackra borggård. En allmän loungeyta ligger i direkt anslutning till lokalen – perfekt när det är dags att ta en liten paus.

Utrustning

Whiteboard, Blädderblock, Projektor, Högtalare och WIFI.

Exercishuset, 180-500 personer

Exercishuset är den perfekta eventhallen för företag och grupper som vill sticka ut och skapa ett minnesvärt event för sina deltagare. Med sina 480 kvadratmeter, närheten till vattnet och känslan av  Stockholms skärgård utanför fönstret finns goda förutsättningar för att tillsammans med våra projektledare skapa precis den känsla och stil som just ni söker för er konferens.

Utrustning

Tillsammans med våra projektledare skräddarsyr vi ert event och sätter ihop den utrustning som just er konferens är i behov av.