Mat och dryck

Guldkanten på besöket

Om du frågar oss är mat inte bara ett viktigt bränsle för att orka igenom en händelserik dag – det är en nödvändig ingrediens för att verkligen trivas! Våra restauranger har erkänt bra kök och maten är omsorgsfullt lagad på förstklassiga råvaror av våra duktiga kockar. Våra menyer är välkomponerade och noggrant sammansatta. Låt vår mat och dryck förhöja er skärgårdsupplevelse!

Till fördrinken

Något litet att äta och något gott att dricka innan maten är inte bara ett perfekt sätt att få igång aptiten inför en fantastisk middag – det är ett härligt sätt att starta kvällen!

Grillbuffé No. 1

När man bara inte kan välja bort smakupplevelser kan man alltid få lite av det mest på vår generösa buffé. Här trängs smakrika grillrätter med all sorts fräscha tillbehör.

Grillbuffé No. 2

Visst är det angelägna problem när valen blir många och smakerna fantastiska? Pröva allt eller välj ut dina favoriter på vår vällagade buffé där kött och fisk kompletteras med goda tillbehör!

Vinlista

Vällagad mat och menyer med omtanke blir förstås bara ännu bättre i gott sällskap av perfekt avvägda viner. Här är hela vår vinlista!

Vår matfilosofi

På Vaxholms Kastell och Badholmen är vi passionerade i vårt sätt att se på råvaran och ödmjuka inför de fantastiska möjligheter som skärgården och dess lokala mathantverk erbjuder.

Vi tar hand om er

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig – vi tänker på alla bröllop, fester, event och konferenser som om de vore våra egna.