Aktiviteter

För alla smaker och tillfällen

Lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varann och komma varandra närmare. Vi har spännande och roliga aktiviteter som passar oavsett om det gäller teambuilding, en fest, familjeutflykt eller barn på skolresa – och som du garanterat aldrig provat förut!

Film: Fångarna på Kastellet

Film: Våra aktiviteter

 

Vuxna

Oavsett om det handlar om att svetsa samman en arbetsgrupp eller liva upp en fest har vi många roliga aktiviteter att välja bland. Allt ifrån vår Fångarna på Kastellet-utmaning till rolig middagsunderhållning!

Barn & Ungdom

Kastellet är den perfekta platsen för äventyrslystna barn på skolresa. Här får de samarbeta i det spännande uppdraget Fångarna på Kastellet och för de som klasser som vill kan man fortsätta äventyret – med eller utan övernattning!

Familj

Att hitta på något som hela familjen tycker är roligt är kanske inte alltid det enklaste. Men att utmana varann i Fångarna på Kastellet eller njuta av skärgården från en ribbåt är ett säkert kort för en lyckad dag

Vi tar hand om er

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig – vi tänker på alla bröllop, fester, event och konferenser som om de vore våra egna.