Våra konferenslokaler

Här finns allt ifrån stora konferenslokaler till mindre mötesrum, alltid fullt utrustade med den teknik som ni kan tänkas behöva.

Under sommarhalvåret erbjuder vi större grupper konferens i vår eventhall Exercishuset.

Grönskär
<180 personer

Grönskär är vår största konferenslokal och det perfekta valet när man är många som söker en unik miljö. Lokalen är ljus och luftig med trägolv, bjälkar, snedtak och stenvägg – ett rum där kreativiteten lätt inte bara kan flöda fritt – det kan till och med vara svårt att stoppa!

Utrustning

Whiteboard
Blädderblock
Projektor
Högtalare
Trådlös mikrofon
WIFI

Söderarm
<36 personer

Ett halvstort sällskap som inte kan bestämma om de vill ha utsikt mot vattnet eller borggården kan med fördel välja Söderarm – en trivsam lokal med utsikt åt två håll!

Utrustning

Whiteboard
Blädderblock
Projektor
Högtalare
WIFI

Huvudskär/Landsort
<11 personer

Ett av våra mindre konferensrum med vacker sjöutsikt som skapar trivsel och ro. I direkt anslutning till lokalen finns också en loungeyta.

Utrustning

Whiteboard
Blädderblock
TV-skärm
Högtalare
WIFI

Djursten
<45 personer

En trivsam lokal för mellanstora sällskap och med utsikt mot vår vackra borggård. En allmän loungeyta ligger i direkt anslutning till lokalen – perfekt när det är dag att ta en liten paus!

Utrustning

Whiteboard
Blädderblock
Projektor
Högtalare
WIFI

Exercishuset
180-500 personer

Exercishuset är den perfekta eventhallen för företag och grupper som vill sticka ut och skapa ett minnesvärt event för sina deltagare. Med sina 480 kvadratmeter, närheten till vattnet och känslan av att Stockholms skärgård finns goda förutsättningar att tillsammans med våra projektledare skapa precis den känslan och stilen som just ni söker för er konferens.

Utrustning

Tillsammans med våra projektledare skräddarsy vi ert event och sätter ihop den utrustning som just er konferens är i behov av.