Kastellet

Vaxholms Kastell är den perfekta platsen för stora event. På Borggården ryms 1500 sittande middagsgäster eller 4000 vid konsert. Här hittar du också en lång rad konferenslokaler och så givetvis våra kulinariska stoltheter Restaurang Pansarbatteriet och Bistro Kastellet! Under sommarhalvåret finns vår eventhall Exercishuset tillgängligt för grupper upp till 500 personer.

Restaurang Pansarbatteriet

Modernt inredda Restaurang Pansarbatteriet andas historia med sina tegelklädda väggar och valv som tar dig till Kastellets inre. Härifrån har du panoramautsikt över Rindösundet medan du njuter av vällagad mat och utvalda drycker. Det här är en riktig liten pärla i skärgården!

Boka nu

Bistro Kastellet

I vår bistro serveras en spännande meny som presenterar ett annorlunda matkoncept! Här serveras spännande rätter utifrån noggrant komponerade menyer för att få en helhetsupplevelse med mat och dryck.

Boka nu

Borggården

I hjärtat av Vaxholms Kastell ligger Borggården, en stor yta som ramas in av kastellets byggnad. Här kan upp till 1500  gäster njuta av dukade bord för lunch- eller middag och så många som 4000 personer vid exempelvis en konsert – en perfekt arena för firmafester, produktlanseringar, mässor, konserter och mycket mer. Borggården kan dessutom lätt få tak genom dekorativa tält som skyddar mot väder och vind.

Boka nu

Exercishuset

Exercishuset på Kastellet är den perfekta eventhallen för företag och grupper som vill sticka ut och skapa ett minnesvärt event för sina deltagare. Med sina 480 kvadratmeter, närheten till vattnet och känslan av att Stockholms skärgård finns goda förutsättningar att tillsammans med våra projektledare skapa precis den känslan och stilen som just ni söker för ert event. Exercishuset lämpar sig för exempelvis konferenser på 180-500 personer, luncher och middagar för upp till 450, produktlanseringar och mässor.

Boka nu