Lokaler

Mötesplatser för alla tillfällen

Oavsett om du kommer till oss för att hålla fest eller konferens står vi fullt rustade för att ta hand om din vistelse hos oss! Vi har lokaler för alla behov!

Kastellet

Vaxholms Kastell är den perfekta platsen för stora event. Möjligheterna är många och här finns plats för olika typer av events för upp till 4000 gäster. Här hittar du också en lång rad konferenslokaler och så givetvis våra kulinariska stoltheter Restaurang Pansarbatteriet och Bistro Minbaren!

Badholmen

Badholmen är en liten skärgårdsö alldeles intill Vaxholm där många väljer att hålla sina bröllop och sommarfester! Om du frågar oss så finns det ingen plats som är så mycket sommar som Badholmen. Här finns två restauranger att välja på, beroende på hur många ni är.

Vi tar hand om er

När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig – vi tänker på alla bröllop, fester, event och konferenser som om de vore våra egna.