Fest & Event

För det stora. Och det lilla.

När det kommer till fest och event är det få som slår oss på fingrarna. Vi tar emot allt ifrån små sällskap på bara en handfull personer upp till hela 4000. Vi har intima lokaler och mindre restauranger som passar perfekt när man är få – samtidigt som vi har Borggården och vår eventhall Exercishuset där möjligheterna i princip är obegränsade!

Borggården

Borggården är en perfekt arena med oändliga möjligheter för firmafester, produktlanseringar, mässor, konserter och mycket mer! Här kan upp till 2000 gäster njuta av lunch eller middag och vid konsert får så många som 4000 personer plats.

Exercishuset

Exercishuset på Kastellet är under sommarhalvåret den ultimata eventhallen och lämpar sig för exempelvis konferenser, luncher, middagar, produktlanseringar och mässor för upp till 500 personer.

Vi hjälper dig

Oavsett om det handlar om en fest, ett bröllop eller ett event har man mycket gratis om man låtit miljön sätta stämningen. När ni planerar ett event hjälper vi till med projektledning och att ta fram kreativa lösningar som uppfylla era förväntningar. Tillsammans går vi igenom vilka förutsättningar som finns och vilket budskap ni vill förmedla – sedan gör vi allt för att skapa ett event att minnas.

• Projektledning
• Kreativa idéer

• Flexibla tältlösningar
• Smidiga logistiklösningar
• En unik arena
• Personal som gör allt för att uppfylla era förväntningar

"Tack för att ni gjorde min dag helt fantastisk. Den blev precis som jag tänkte mig och mer därtill. Maten var helt i min smak. Tack! Proffsig och trevlig personal, som hade koll på allt och alla. Så ett stort tack till er alla som inblandade i mitt 40års kalas hos er!"

Mattias Holmström