Vi kan bröllop

På Vaxholms Kastell och på Badholmen har vi sett så många lyckliga par starta sina liv som gifta att vi vid det här laget nog har planerat de flesta slags bröllop man kan tänka sig. Vi vet vad som krävs för att göra ett bröllop oförglömligt.

Bröllop A-Ö

Stort eller litet, enkelt eller bombastiskt, vinter eller sommar – inga utmaningar är för stora för oss! Inför ett bröllop är det mycket som ska planeras och kännas rätt. För att göra det enklare har vi sammanställt viktigt information från A till Ö!

Bröllopsmeny

Förutom en oslagbar miljö är förstås middagen en viktig del för att göra bröllopet lite extra minnesvärt! Våra bröllopsmenyer är lagade på förstklassiga råvaror och kommer ge er och er gäster en härlig smakupplevelse.

Bröllopstillägg

Ingen fest är den andra lik, men det viktigaste för oss är att festen blir så fantastisk som ni önskar! DJ? Band? Vickning? Champagne? Vi har sammanställt en lista över diverse tillägg som kan ge er fest det där lilla extra.

Bröllopslokaler

En av de viktigaste delarna är förstås att välja rätt plats för er bröllopsfest! När ni gifter er hos oss får ni inte bara en unik miljö med en omgivning som sätter stämningen på er dag, ni får också en plats där allting är möjligt.

Under perioden 1 maj till 30 september arrangerar vi bröllopsfester för minimum 80 personer på Kastellet och Badholmen. För enklare bröllopsmiddagar för mindre sällskap ber vi er att ta kontakt med oss på info@kastellet.com alt. 08-1200 4870.