Familj

Att hitta på något som hela familjen tycker är roligt är kanske inte alltid det enklaste. Men att utmana varann i Fångarna på Kastellet eller njuta av sommaren från en ribbåt är ett säkert kort för en lyckad dag!

Fångarna på Kastellet
10-100 pers.

Fångarna på Kastellet är en perfekt aktivitet för den lite äventyrliga familjen. Familjeaktiviteten är anpassad för barn och ungdomar, men vi kan lova att stora som små får en rolig och utmanande dag tillsammans.

Ni delas in i lag och med hjälp av en karta ska lagen tillsammans med sin guide besöka stationer med olika utmaningar runtom på hela ön. Laget ska tillsammans lösa uppgifterna, som kan vara både kluriga och fysiska. Lagen samlar med poäng och aktiviteten avslutas med en kul jakt på skatten där ett vinnande lag koras.

Eftersom en del stationer är mörklagda och för mindre barn kan kännas läskiga samt att en del stationer kräver lite längd på barnen har vi en rekommenderad ålder från 9 år.

Information

Antal: 10-100 personer
Passar: Rekommenderad ålder från 9 år
Tid: Ca 2 h
Pris: 375:-/pers. inkl moms
Period: Året om
Starttider: Kl. 09.00 eller 11.30 eller 14.30 eller 17.00

Boka denna aktivitet

Ribbåt

Ribbåt är både ett lite annorlunda, och snabbt,  sätt att njuta av Stockholms skärgård. Vi samarbetar med Nybroviken Rib där förarna har lång erfarenhet av skärgården och är kunniga, serviceinriktade och anpassar arrangemanget efter era önskemål. Kontakta oss för förslag på ribbåtsäventyr så berättar vi mer.

Rekommenderad ålder är 12 år.

Detta ingår
  • Varm flytoverall
  • Uppblåsbar flytväst
  • Mössa
  • Handskar
  • Goggles
  • Samtliga passagerare är försäkrade

Båtarna är alltid bemannade med två erfarna och utbildade besättningsmän.

Information

Antal: 12 personer/båt
Passar: Alla
Pris: 5300:- inkl. moms + 313:- inkl. moms/pers
Period: Isfria tiden på året

* Priset avser resa från Stockholm city till Kastellet/Badholmen (60 min.)

Boka denna aktivitet

"Fångarna på Kastellet var RIKTIGT bra och roligt!!! Vi var alla riktigt taggade inför varje moment/uppdrag och hornen växte verkligen! Kanonstort tack helt enkelt!"

Kristian Andersin, Incentive Heroes