Tommy Körberg på Kastellet – 10 juni

Lördag 10 juni

Tommy Körberg med band på Kastellet lördagen den 10 juni kl. 19.30!

Detta får ni inte missa så köp er biljett redan idag på!

Köp biljett

Köp biljett & middag

Information:

Under snart femtio år har Tommy Körberg ständigt dykt upp i nya roller, inom schlagermusiken men även i musikaler och inom rock- & popgenren. Vi har också sett honom i många roller som skådespelare och programledare.

I kväll får du uppleva några av de älskade låtar som Tommys röst gett toner till under hans långa och framgångsrika karriär. Låt honom ta dig med på en musikalisk resa genom sin rika låtskatt från fem decennier. Några av hans mest kända stycken, som han kanske väljer att framföra under kvällen är: Stad i ljus, Anthem, Drömmen om Elin, Fattig bonddräng, Fait Accompli, Som en bro över mörka vatten, eller så blir det några av de mindre kända men minst lika fantastiskt vackra t.ex. ”Jag hör” (en Björn & Benny komposition), Sinatras ”Mitt liv” eller Mikael Wiehes ”Nu kan jag gå ut och möta världen”.

Insläpp till koncertområdet öppnar klockan 18:30 (med onumrerade sittplatser) Konserten början kl 19,30 och spelängd ca 1,5 timme.

Öl, vin och lättare förtärning finna att köpa på Kastellet.

Vi vill göra dig uppmärksam på följande:

• Det är inte tillåtet att ta med alkoholhaltiga drycker in på området.
• Det är inte tillåtet att sätta upp parasoll eller använda paraply under konserten.
• Tyvärr kan hundar inte följa med (undantag för ledarhund)
• Konserten kommer inte ställas in vid allmänt dåligt väder.
• Undvik ta egen bil till konserten då det är begränsat med p-platser.

Hitta hit:

Med båt: www.strommakanalbolaget.se www.cinderellabatarna.com

Med buss: Vill ni hellre åka med Stockholms lokaltrafik avgår buss nummer 670 med tät trafik från Östra Station alternativt Danderyds Sjukhus. Beräkna restiden till ungefär 45 minuter. Från Vaxholms hamn tar taxibåtresan till Kastellet 5 minuter. Den hjälper vi er att förboka.

Med bil: Med bil tar ni er via E18 norrut mot Norrtälje och sedan vidare österut på riksväg 274 mot Vaxholm. För parkering se: Vaxholms stads hemsida

Foto: Peter Knutsson
2017-05-02 | Nyheter