Ny unik film på Vaxholm Kastell

Kastellet

Se Vaxholms Kastell på ett nytt sätt. I samarbete med företaget Flightview har Vaxholms Kastell producerat en helt ny unik film som visar Kastellet och ön. Filmen är inspelad med en så kallad ”Drönare”. En GPS styrd minihelikopter. Det unika med filmen är att den innehåller sekvenser både från marken och från 120m upp i luften. Filmen kommer att användas för att marknadsföra Kastellet och som stöd vid införsäljning till nya kunder.

– Äntligen kan vi visa upp Kastellet från ovan och förmedla den mäktiga och fantastiska känsla som miljön här på Kastellet ger. Säger Egon Persson, Platschef på Kastellet.

Ca 70 % av alla beslutsfattare som bokar företagsevents så som konferenser eller kickoffer har gjort research på nätet innan och många gånger valt plats/anläggning innan första kontakt inleds. Dagens anläggningar måste omvandla sitt beroende av att köparen initierar/startar en köpprocess. Vi måste istället själv initiera köpprocessen. Försäljning är inte längre bara en funktion av att upptäcka eller svara på redan existerande behov, det handlar om att skapa efterfrågan.

– Vår förhoppning är att vi kan sprida filmen i våra kanaler och få privatpersoner att dela den på sociala medier. På så sätt kan vi skapa en önskan hos våra potentiella gäster att just besöka oss, fortsätter Egon att förklara.

 

2015-10-20 | Kastellet, Nyheter, Video