Kastellets Julvärld

 

Kastellet Julbord

 

Välkommen till Kastellets julvärld!

 20 november – 21 december 2015

 

Julbordet hos oss på Vaxholms Kastell har för många familjer, kompisgäng och företag blivit en tradition. Toppa gärna julbordet med någon av våra roliga lagaktiviteter innan ni sätter er till bords. Ni kan ta er hit med vår julbordsbåt Cinderella antingen från Strandvägen i Stockholm eller över sundet i Vaxholm.

Kastellets julvärld >>

 

Copyright 2013 Paul Lindqvist

 

Julmat i stämningsfull miljö

Njut av julbordet i de sex traditionella rundorna. Först kommer sillen, följt av fisken, det kallskurna, småvarma, alla smarriga desserter och till sist allt gott julgodis.

Jullunch

Tisdagar–söndagar
Pris från 380 kr/person inkl moms

Julmiddag

Tisdagar–lördagar
Pris från 495 kr/person inkl moms

Julbord på Kastellet >>

 

 

Konferens på Kastellet

 

Konferens på Kastellet

Heldag, halvdag eller konferens med övernattning? För att göra valet enkelt har vi satt ihop en rad konferenspaket där lokal, fikapauser och måltider alltid ingår.

Heldagskonferens från 660 kr/person exkl moms
Halvdagskonferens från 545 kr/person exkl moms
Konferens fm/em från 425 kr/person exkl moms

Konferens på Kastellet >>

 

Julaktiviteter

Tävla i Jullagkampen!

Jullagkampen utspelar sig inomhus i värmen och i lag om upp till tio personer i vardera som ska ta sig an sex stationer. Här krävs både hjärna och kropp – och att man samarbetar.

Här kan det vara flera företag som tävlar mot varandra samtidigt. Efter hela julbordsperioden koras det lag som fått högst poäng och de vinner en heldagskonferens med aktivitet och middag för 10 personer.

Pris 316 kr/person exkl moms

Tävla i jullagkampen >>

 

fangarna_pa_kastellet

 

Fångarna på Kastellet

Fångarna på Kastellet är en perfekt aktivitet innan julbordet. Gruppen delas in i lag beståendes av upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Det kan exempelvis vara Labyrinten, Stegarna, Krukorna, Hala väggen eller Flipperbiljarden.

Pris 316 kr/person exkl moms

Fångarna på Kastellet >>

 

 

 

2015-10-21 | Fångarna på Kastellet, Företag, Grupper, Julbord, Jullunch, Julmat, Julmiddag, Kastellet, Konferens, Lagaktiviteter, Nyheter, Teambuilding